maanantai 29. marraskuuta 2010

Etsi eroavaisuudet!





Ensimmäinen kuva on otettu oletettavasti joskus kesällä 2009, ja se on kopioitu aikoinaan tämän asunnon vuokrailmoituksesta. Toinen kuva on otettu tänään, 29. marraskuuta 2010.

Tarkkasilmäiset/kaikki huomannevat, että viereisen talon väri on muuttunut. Sitä on tehty lähiympäristössä jonkin verran ja muutenkin Varsovassa, betonin- ja kulahtaneenharmaat talot saavat uutta väriä pintaan. Meidänkin talo ehkä maalataan; näin voisi päätellä siitä, että ensimmäinen kerros on jo vaihtanut väriään. Toistaiseksi loput kahdeksan kerrosta ovat vielä ihan yhtä ankeita kuin kaikki muutkin talot lähiympäristössä. Hyvä maamerkki tosin, uusi ystävä löysi meille ongelmitta.

Se ei nyt kuitenkaan ollut se tärkein juttu, vaan tietysti se, että lunta on, kerroinhan sen jo eilisessä postauksessanikin! (Ja luonnollisesti eroja on siis myös vuodenajassa, puiden lehtien määrässä, ja ehkä myös ikkunan puhtaudessa) Mutta lumeen liittyy kuvien suurimmat eroavaisuudet: toisessa kuvassa lunta on huomattavasti enemmän, ja sitä tulee koko ajan lisää niin, että suolakaivokselle on varmaan lähetetty jo lisätilaus. :) Jee!

Ei kommentteja: